Centre d’estudis d’arts escèniques, Museu de la masia i Agrobotiga a CanMonmany

AUTORazorín del río arquitectura
CLIENT-
DATA2015
CATEGORIAestudis projectuals

El projecte

El projecte consisteix en una nova base topogràfica habitada (amb programa) formant unes noves terrasses, que a més donen uns nous espais exteriors aprofitables; les cobertes d’aquestes terrasses habitables (A), un teatre a l’aire lliure (B), un aparcament per a 50 vehicles (C), i un ajust del nou camí d’accés al recinte (D). Un nou EDIFICI ORDENADOR (E) de la proposta, que dóna ESCALA a la intervenció, la relaciona amb l’arquitectura existent i la nova, suposa la rebuda al Centre d’Estudis, a més d’acollir la part de programa més polivalent. Una prellongació estructural de l’edifici del CELLER (F), que es barreja amb l’EDIFICI ORDENADOR, donant lloc a una COMPLEXITAT espaial en la zona d’arribada al Centre d’Estudis. Un “mur de contenció habitat” (Tuñón y Mansilla) (G), que neteja el límit oest del complex, i el dota d’un nou programa relacionat amb el lloc.